Oksijen cihazı kiralama

OKSİJEN CİHAZI KİRALAMA FİYATLARI

 

Oksijen Cihazı Kiralama fiyatı,seçeceğiniz Oksijen Makinesinin üretim menşei (Avrupa-UzakDoğu) ve Oksijen üretim kapasitesi (5lt-10lt)olarak değişiklik göstermektedir. Aylık 2750 TL ile 3500 TL, 4500 TL ile 6000 TL fiyat aralığında seçeceğiniz cihaza göre değişiklik gösterir.

Taşınabilir oksijen konsantratörü kiralama fiyatı aylık 10000 TL ile 15000 TL seçeceğiniz cihaza göre değişiklik gösterir.

 

İstanbul Oksijen Cihazı Kiralama Hizmeti

1-Arnavutköy Oksijen Cihazı Kiralama

2-Ataşehir Oksijen Cihazı Kiralama

3-Avcılar Oksijen Cihazı Kiralama

4-Bağcılar Oksijen Cihazı Kiralama

5-Bahçelievler Oksijen Cihazı Kiralama

6-Bakırköy Oksijen Cihazı Kiralama

7- Başakşehir Oksijen Cihazı Kiralama

8-Bayrampaşa Oksijen Cihazı Kiralama

9-Beşiktaş Oksijen Cihazı Kiralama

10-Beykoz Oksijen Cihazı Kiralama

11-Beylikdüzü Oksijen Cihazı Kiralama

12-Beyoğlu Oksijen Cihazı Kiralama

13-Çekmeköy Oksijen Cihazı Kiralama

14- Esenler Oksijen Cihazı Kiralama

15- Esenyurt Oksijen Cihazı Kiralama

16-Eyüpsultan Oksijen Cihazı Kiralama

17-Fatih Oksijen Cihazı Kiralama

18-Gaziosmanpaşa Oksijen Cihazı Kiralama

19-Güngören Oksijen Cihazı Kiralama

20-Kadıköy Oksijen Cihazı Kiralama

21-Kağıthane Oksijen Cihazı Kiralama

22-Kartal Oksijen Cihazı Kiralama

23-Küçükçekmece Oksijen Cihazı Kiralama

24-Maltepe Oksijen Cihazı Kiralama

25-Pendik Oksijen Cihazı Kiralama

26-Sancaktepe Oksijen Cihazı Kiralama

27-Sarıyer Oksijen Cihazı Kiralama

28-Sultanbeyli Oksijen Cihazı Kiralama

29-Sultangazi Oksijen Cihazı Kiralama

30-Şile Oksijen Cihazı Kiralama

31-Şişli Oksijen Cihazı Kiralama

32-Tuzla Oksijen Cihazı Kiralama

33-Ümraniye Oksijen Cihazı Kiralama

34-Üsküdar Oksijen Cihazı Kiralama

35-Zeytinburnu Oksijen Cihazı Kiralama

İstanbulun çeşitli semtlerine Oksijen makinesi kiralama hizmetimiz vardır.

 

 

Kiralık Oksijen cihazı tercih etmenin avantajları

 

1-Oksijen makinesi kiralamayı tercih ettiğinizde yüksek satın alma fiyatlarına göre daha uygun fiyat ödemesi gerçekleştirirsiniz.

2-Kiralık oksijen konsantratörlerinde teknik destek hizmeti alabilirsiniz.

3-Kiralık oksijen cihazı tercih edildiğinde kunlanım aksesuarları ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

4-Oksijen cihazı kiralama hizmeti tercih ettiğinizde bakım ve onarım ücreti ödemezsiniz.

 

OKSİJEN KONSANTRATÖRLERİNİN AVANTAJLARI
 

  Likit oksijen tüpü sistemleri % 100'lük büyük bir miktar oksijeni ufak bir yerde saklayabilme avantajına sahiptir. Ancak bir çok ev bakım sağlayıcıları bu sistemleri çok pahalı bulmaktadır. Sermaye yatırımı çok yüksektir. Yalnızca esas hazne ve taşınabilir birimin değil, aynı zamanda likit oksijeni veya tüpü taşıyabilecek taşıtların da satılması gerekir. Bu birimlerin çoğunun 10-14 günde bir doldurulması gerektiği için işçi maliyetleri de yüksektir. Taşınabilir oksijen sisteminin doldurulması pek çok hastaya göre karmaşık ve korkutucu görünmektedir.  Doldurma esnasında termal yanıklar olabilir ve 

oksijenin uzun süreli yüksek akış kullanımında ünite dışına çıkma potansiyeli vardır, ki bu da termal yanıklara neden olabilmektedir. Ünite eğik konumdaysa oksijenin dökülme riski vardır. Ayrıca doldurma işlemi ve yüksek akış kullanımı sırasında üniteler donabilmekte ve sonraki işlemleri engelleyebilmektedir.

Kimler Oksijen Konsantratörü Kullanır?

 

Oksijen konsantratörü cihazları genellikle yoğun bakım tedavisi gören veya göğüs hastalıkları ile ilgili sorun yaşayan hastaların evde devam eden tedavilerinde kullanılır.

 

Oksijen Konsantratörü Nasıl Çalışır?

 

Bir oksijen konsantratörü, hastalara %90 ila %95 oranında saf oksijen sağlamak için ortam havasından oksijen moleküllerini filtreleyip yoğunlaştırarak çalışır. Oksijen konsantratörünün kompresörü ortam havasını emer ve sağlandığı basıncı ayarlar. Zeolit ​​adı verilen kristal bir malzemeden yapılmış elek yatağı, nitrojeni havadan ayırır. Bir konsantratör, hem oksijeni bir silindire salmak hem de ayrılan nitrojeni tekrar havaya boşaltmak için çalışan iki elek yatağına sahiptir. Bu, saf oksijen üretmeye devam eden sürekli bir döngü oluşturur. Basınç valfi, dakikada 5 ila 10 litre arasında değişen oksijen tedarikini düzenlemeye yardımcı olur. Sıkıştırılmış oksijen daha sonra hastaya bir burun kanülü (veya oksijen maskesi) aracılığıyla dağıtılır.

Oksijen Konsantratörü Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

 

Oksijen Konsantratörü evde kullanılacağından cihazın yanında sürekli olarak teknik bir personel bulunamaz. O nedenle cihazı çok iyi bir şekilde kullanması gereken hasta yakınlarının dikkat etmeleri gereken kurallar vardır.  

 

1-Bu kurallardan en önemlisi oksijen konsantratörü bulunan bir evde muhakkak yedek oksijen tüpü bulunmasıdır. Oksijen konsantratörleri elektrik ile çalışan cihazlar olduğundan elektriklerin kesilmesi durumunda hastanızın solunum sıkıntısı yaşamaması için evde mutlaka yedek bir oksijen tüpü bulundurulmalıdır.

 

2-Oksijen Konsantratör cihazları hassastır. Cihaz ile birlikte kullanılan aksesuar parçalarının (özellikle filtresinin) temizliği ve bakımları önemlidir. Aparatların belirli periyotlarda değişmesi gereklidir. Bu nedenle düzenli aralıklarla değişmesi gereken parçaların kontrolünün yapılması gerekir.

 

3-Oksijen Konsantratörü uzatma kablosu ile TV, elektrikli ısıtıcı ile aynı fişe takılmamalıdır. Aksi taktirde yüksek elektrik harcanması nedeniyle kablo yanabilir, kısa devre oluşabilir, oksijen konsantratör cihazı ve diğer cihazlar arızalanabilir.

 

4-Saf oksijenin yanıcı özelliği olması nedeniyle oksijen konsantratörünün ateş, benzin, gaz, tüp gibi yanıcı özelliği olan maddelerden uzak tutulması gereklidir.

 

5-Oksijen konsantratörünün halı veya döşeme üzerinde çalıştırılması filtrelerinin daha çabuk tıkanmasına bağlı olarak bakteri çoğalmasına ve enfeksiyonlara karşı risk oluşturabilir. O nedenle taş ve düz zemin üzerinde cihazın tutulması önemlidir.

 

6-Oksijen konsantratörü çalışırken ortamdaki havayı oksijene çevirdiği için cihazın serin ve havadar ortamlarda tutularak ısınmasının engellenmesi sağlanmalıdır. Duvar dipleri, kalorifer veya soba gibi cihazların yanında tutulmamalıdır.

 

7-Cihaza sıvıların teması engellenmelidir. Cihazın nemlenmesini sağlamak için kendi kapları kullanılmalıdır. Kaba bir miktar su konulmalı ve azaldığında yenilenmelidir. Aksi taktirde cihazda ıslanmaya bağlı arızalar görülebilir ve garanti kapsamından çıkabilir.

 

8-Oksijen konsantratörünün üzerinde bulunan uyarı ışaretlerine dikkat edilmelidir. Düşük veya yüksek basınç tuşları mutlaka kontrol edilmelidir. Belirtilen ışıklar yanıyorsa teknik ekiple görüşülmelidir. Çünkü bu durumun devam etmesi hastalarda baş ağrısına neden olabilir. Hasta cihazı kullanmayı reddedebilir.

 

9-Hasta yakınları teknik ekipten cihazla ilgili detaylı bilgileri en iyi şekilde almış olsalar da, yine de cihazın yanında mutlaka kullanma kılavuzunu bulundurarak gerektiğinde destek almalıdır.

 

10-Hastaya verilen havanın nemli olması için kabın içerisinde bulunan suyun minimumun altında olmamasına dikkat edilmelidir. Aksi taktirde hastanın burnu, boğazı ve ciğerlerinde kuruma yaşanmasına bağlı olarak öksürük başlayabilir.

 

11-Oksijen konsantratörleri hekimin hasta için uygun gördüğü koşullar çerçevesinde kullanılmalıdır. Hekimin planladığının haricinde, oksijen kullanım sıklığını arttıran hastalarda bağımlılık yaşanabilir. Oksijen verilen hastaya bir süre sonra hava yetersiz gelir ve sürekli yüksek miktarda oksijen almak ister. Bu durum hastanın kötüleşmesine ve sağlık sorunlarına neden olabilir.

 

12-Oksijen konsantratör cihazında arıza olması halinde iletişimde olunan teknik servis yetkilisi ileen hızlı şekilde iletişime geçilmesi gerekir.

 

Oksijen Konsantratörleri ile Oksijen Tüpleri Arasındaki Fark Nedir ?

 

Oksijen konsantratörleri, depolanması ve taşınması nispeten çok zor olan oksijen tüplerine en iyi alternatiflerdir. Konsantratörler tüplerden daha pahalı olsa da, büyük ölçüde tek seferlik bir yatırımdır ve düşük işletme maliyetlerine sahiptir. Tüplerin aksine, konsantratörlerin yeniden doldurulması gerekmez ve yalnızca ortam havası ve elektrik kaynağı kullanarak günde sürekli oksijen üretmeye devam edebilir. 

 

Oksijen konsantratörü ne zaman kullanılır?

 

Oksijen cihazı, havada bulunan oksijeni diğer gazlardan ayrıştırıp % 90'ın üzerinde yoğunluğa sahip oksijen gazı üretir. Oksijen konsantratörü, özellikle solunum sisteminde oksijen ve karbondioksit değişimini sağlamakta yetersiz kalma durumu olarak açıklanan “solunum yetmezliğinin” giderilmesinde kullanılır.

 

Bu cihaz, havada bulunan oksijeni diğer gazlardan ayrıştırıp % 90'ın üzerinde yoğunluğa sahip oksijen gazı üretir. Oksijen konsantratörü, özellikle solunum sisteminde oksijen ve karbondioksit değişimini sağlamakta yetersiz kalma durumu olarak açıklanan “solunum yetmezliğinin” giderilmesinde kullanılır.

 

SPO2 Nedir?

Oksijen satürasyonu veya SPO2, kanın, taşıyabileceği maksimum oksijenin yüzdesi olarak ne kadar oksijen taşıdığının göstergesidir ve kandaki oksijen içeren hemoglobinin yüzdesini verir. Basit anlatımla satürasyon aslında kanın ne kadarının oksijenle doymuş olduğunu gösterir.

SPO2 yüzde miktarıyla ölçülen bir değerdir. Bir yetişkin için sağlıklı değer %96 olarak kabul edilir ancak %92'nin üzerindeki bir sonuç da genellikle sağlıklı sonucunu verir.

SPO2 kendi içinde şu bileşenlerle açıklanabilir:

  • S= Doygunluk
  • P= Nabız
  • SP= Serum basıncı
  • O2= Oksijen

Oksijen sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmazdır ve vücudun düzgün çalışması için belirli miktarda oksijene ihtiyacı vardır. Oksijen, nefes alındığında burundan veya ağızdan vücudunuza girer ve akciğerlerden kan dolaşımına geçer.

Kan dolaşımına girdikten sonra oksijen vücudun her yerindeki hücrelere geçer ve bir oksijen akışı söz konusudur. Tüm hücreleriniz enerjiyi verimli bir şekilde üretmek için oksijene ihtiyaç duyar ve vücudun sindirim ve hatta zihinsel fonksiyonlar gibi tüm süreçlerini yerine getirebilmesi için enerjiye ihtiyacı vardır.

Vücutta çok düşük seviyede SPO2 sonuçları çıktığında bu durum hipoksemi adı verilen ve ciddi semptomlara neden olabilen bir duruma yol açabilir. Hipoksemi kandaki düşük oksijen seviyesi olarak tanımlanır. Semptomlardan bazıları ciltte mavi veya morumsu bir etki yaratan siyanozdur. Bunun dışında beyin, kalp ve diğer organlar da bu oksijen düşüklüğünden olumsuz anlamda etkilenir.

 

SPO2 Nasıl Ölçülür?

SPO2'nin ölçülebilmesi için birkaç farklı yol mevcuttur. En çok uygulanan yol bir nabız oksimetresi kullanmaktır. Nabız oksimetreleri kandaki oksijen seviyelerini tespit etme konusunda doğru sonuçlar vermesiyle bilinir.

Nabız oksimetresi kullanmak için, cihaza parmağa yerleştirmek ve sonrasında ekranın SPO2 yüzdesi miktarını ve kan basıncını göstermesini beklemek yeterlidir.

Nabız oksimetresi dışında arteriyel kan gazı testi de SPO2 sonucu için başvurulabilecek yöntemler arasında yer alır. Arteriyel kan gazı testi, kandaki oksijen miktarıyla birlikte karbondioksit seviyesini de ölçer. Bu test ayrıca kandaki asit ve baz dengesi olarak ifade edilen pH dengesini de kontrol eder. Kanda çok fazla veya çok az asit olması sağlık açısından olumsuz değerlendirilir. Özetle arteriyel kan gazı testi çok yönlü bir test olarak kabul edilir.

 

SPO2 Değeri Kaç Olmalı?

Nabız oksimetresi ile elde edilen bir ölçüm olan SPO2 oranı için normal satürasyon seviyesi %95 ile %100 arasında olmalıdır. Bu değer yüzde 92 ve üstü olduğunda da bir sorun söz konusu olmaz ancak yüzde 90’ın altında çıkan oksijen seviyeleri tıbbi inceleme gerektirebilir. Genellikle KOAH hastaları veya zatürre geçiren kişilerde oksijen seviyeleri düşüktür çünkü akciğer zarar görmüş durumdadır.

Pulse Oksimetre Nedir? Oksimetre Ne İşe Yarar? | Elmaslar Medikal

Oksijen Konsantratörleri Hangi Tedavilerde Kullanılır? 

 

Oksijen tedavisi; kronik solunum yetmezliği bulunan, amfizem, astım ve KOAH hastalarına uygulanan bir tedavi şeklidir. Hastalığın ve hastanın durumuna bağlı olarak oksijen seviyesi ve basıncı belirlenir, ona göre bir oksijen verilir.

Oksijen Konsantratörü Modelleri

 

Oksijen konsantratörleri, farklı konsantrasyonlarda ve farklı debilerde oksijen sağlayan çeşitli modellerde mevcuttur. Bu modeller şunları içerebilir:

1-Sabit akışlı oksijen konsantratörleri: Sabit bir akış hızında oksijen sağlarlar. Genellikle evde kullanım için tasarlanmışlardır ve terapi boyunca sürekli olarak oksijen sağlarlar.

 

2-Taşınabilir oksijen konsantratörleri: Taşınabilir oksijen konsantratörleri, seyahat ederken veya hareket halindeyken oksijen tedavisi almaları gereken hastalar için tasarlanmıştır. Hafif, taşınabilir ve bataryalı modelleri mevcuttur.

 

3-Yüksek basınçlı oksijen konsantratörleri: Bu modeller, yüksek basınçlı oksijen ihtiyacı olan hastalar için tasarlanmıştır. Genellikle 20 psi (pound force per square inch) veya daha yüksek basınçta oksijen sağlarlar.

 

4-Düşük konsantrasyonlu oksijen konsantratörleri: Bu modeller, genellikle % 30 ila % 50 arasında değişen düşük konsantrasyonlarda oksijen sağlarlar. Solunum yolu enfeksiyonları ve akciğer hastalığı gibi bazı durumlarda kullanılabilirler.

 

5-Yüksek konsantrasyonlu oksijen konsantratörleri: Bu modeller, genellikle % 90 veya daha yüksek konsantrasyonlarda oksijen sağlarlar. Bu cihazlar genellikle ağır KOAH, amfizem veya pulmoner fibrozis gibi durumlarda kullanılır.

 

Bu modeller, farklı terapötik ihtiyaçları olan hastaların gereksinimlerine uygun olarak seçilebilir. Ancak, hangi oksijen konsantratörünün tercih edileceği, hastanın sağlık durumu ve ihtiyaçlarına göre doktor veya sağlık uzmanı tarafından belirlenmelidir.

 

OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ KULLANIM TALİMATLARI

 

1-Oksijen Konsantratörünü ve kablosunu sıcak yüzeylerden uzak tutun. Kablosu veya fişi zarar görmüş, zedelenmiş oksijen konsantratörünü kullanmayın. Bakım ve onarım için yetkili servis personeliyle bağlantıya geçin.

 

2-Oksijen Konsantratörünün hava giriş aralığı havadar bir alana yerleştirilmelidir.

 

3-Oksijen Konsantratörü, kir ve dumandan arındırılmış bir alana yerleştirilmelidir.

 

4-Oksijen Konsantratörünün, düşmesi, zarar görmesi, suyla teması halinde bakım ve onarım için yetkili servis personeliyle bağlantıya geçin.

 

5-Cihazın açık olan bölgelerine, herhangi bir şey düşürmeyin yada yerleştirmeyin.

 

6-Cihazın hava deliğini kapatmayın, veya cihazı yumuşak yüzeylere ( yatak veya yastık üzerine, cihazın alt hava kapağının kapanabileceği yerlere ) yerleştirmeyin.

 

7-Cihazın parçalarını battaniye, havlu, yorgan gibi nesnelere sarmayın.

 

8-Oksijen Konsantratörü cihazınızı evinizde herhangi bir yere koyabilirsiniz. Fakat, çalışırken duvar, yatak, kanepe vb. yerlere en az 25 cm uzaklıkta konumlandırılmalıdır.

 

9-Ürünün güvenilir çalışmasını garantilemek için sadece orijinal parçalarının ve filtrelerinin kullanılması önerilir.

 

10-Oksijen Makineleri 24 saat çalışabilir şekilde üretilse de,  7 – 8 saat sürekli kullanım sonrasında ortalama yarım saat kadar dinlendirmeniz cihazın ömrünü uzatır ve aşırı ısınmalara karşı tedbir sağlar.

 

11-Oksijen Konsantratör cihazınızı yüksek rakımlı bir yerde kullanacağınız zaman mutlaka üretici firma ile irtibata geçiniz.

 

Oksijen Güvenlik İpuçları

 

1-Sigara içerken veya açık alev yakınında oksijen kullanmayınız.

2-Konsantratörü şömine, mum veya diğer açık alev gibi ısı kaynaklarından uzak tutun.

3-Oksijen tedavisiyle birlikte petrol bazlı losyonlar veya kremler kullanmayın.

4-Oksijen konsantratörünü kullanmadığınız zamanlarda mutlaka kapalı tutun.

5-Evinizde çalışan duman dedektörlerinin olduğundan emin olun.

6-Kıvılcıma neden olabilecek herhangi bir aşınma belirtisi olup olmadığını görmek için güç kablolarını düzenli olarak kontrol edin.

7-Kablonun ÖNCE cihaza, ardından da duvara takıldığından emin olmak önemlidir. Eğer cihazı bağlamadan önce duvara takılırsa, bu cihazın etrafında tehlikeli olabilecek kıvılcımlar yaratabilir.

 

 

Oksijen Konsantratörü Kunlanım Aksesuarları

 

Oksijen makinesi su kabı nedir?

Kullanıcıların, nemli oksijen kullanmadıklarında burunda , boğazda kuruluk ve gibi şikayetleri olabilmektedir. Bu tip şikayetleri önlemek için oksijen konsantratörlerinde su kabı kunlanılır.

Oksijen Konsantratörü Su Kabı - MDKTKO2

Oksijen cihazı kunlanımı için nasal kanül nedir?

Nazal kanül, hastaların burunlarına oksijen sağlamak için kullanılan tıbbi bir araçtır. Bu ince, esnek ve plastikten yapılmış tüpler, burun deliklerine yerleştirilerek hastalara ek oksijen desteği sağlar. Nazal kanül genellikle düşük oksijen seviyelerine sahip hastalar için kullanılır.

Plastik kokusu yok Silikon yumuşak Şeffaf Beyaz Renk tekrar kullanılabilir oksijen  Nazal Kanül-Çin'inHidrojen Tüpü, Nazal oksijen Tüpü

Hastanın oksijen ihtiyacı nasıl anlaşılır?

Nabız oksimetresi denilen cihaz ile işaret parmağından ölçüm yapılır. Beraberinde hastanın kan tetkiklerine ve arteriyel kan gazına bakılır. Arteriyel kan gazına bakıldığı zaman hastanın kandaki mineral ve oksijen miktarını, kanın asidik seviyesi ölçülür.

 

????‍⚕️ Pulse Oksimetre Nedir? Pulse Oksimetre Değerleri Kaç Olmalı?

PHİLİPS OKSİJEN CİHAZI

  1. Oksijen konsantrasyonu: Cihaz, %93 ± 3 oksijen konsantrasyonu sağlar.
  2. Akış hızı: Cihazın akış hızı, 0,5-5 litre/dakika arasındadır.
  3. Ağırlık: Cihazın ağırlığı yaklaşık 14 kg’dır.
  4. Boyutlar: Cihazın boyutları yaklaşık 58 cm x 38 cm x 24 cm’dir.
  5. Elektrik gereksinimleri: Cihaz, 220-240V AC güç kaynağına ihtiyaç duyar.
  6. Ses seviyesi: Cihazın ses seviyesi, 40 dBA’dir.
  7. Güvenlik özellikleri: Cihaz, düşük oksijen seviyeleri veya teknik arızalar gibi sorunlar olduğunda alarm verebilir.
  8. Nemlendirici özellik: Philips EverFlo Oksijen Konsantratörü, nemlendirici özelliği sayesinde, solunum yolu kuruluğunu önleyerek daha rahat bir kullanım sağlar.

 

Oksijen Konsantratörü Neden Çok Ses Çıkarır?

 

inox oksijen konsantratörü 5 lt

  • Oksijen Akış Hızı: 1-5 L/dakika
  • Oksijen Saflık Seviyesi: %90 - %95
  • Gürültü Seviyesi: ≤ 45 dB
  • Güç: 220V, 50Hz
  • Boyutlar: 30 cm x 20 cm x 55 cm
  • Ağırlık: 15 kg
Inox Oksijen Konsantratörü 5 lt | Can Medikal

inox oksijen konsantratörü 10 lt

Çalışma Voltajı:230 V~ ± 10% / 50 Hz ± 1 Hz

Max Güç(VA):770

Çıkış Basıncı =0/7kPa,

Akış aralığı(L/min): 1~10

Çıkış Basıncı = 0, saflık değeri (standarda kadar 10 dakika içinde)Oksijen Akış=1~10 L/dk,Saflık≥90%

En Yüksek Akış:10 L/dk

7kPa basınçla en yüksek Akış, akış değişikliği  ≤1 L/dk

En Yüksek Akış, saflık (10 dakika içinde standarta kadar:≥90%

Değişken Akış Aralığı: 0~10L/dk sürekli ayarlanan

Net Ağırlık(Kg):20.5

Ses dB(A):≤55

Boyutlar(mm): U400 × G300 × Y 540

Oksijen çıkış basıncı: 60kPa-80kPa

Sarı düşük oksijen gösterge ışığı:% 72 ≤ saflık≤% 82 , olduğunda sarı gösterge parlayacaktır, tedarikçiyle iletişime geçin, Yedek oksijeni sürekli kullanırken yakınınızda bulundurun

1-Yüksek oksijen saflığı ile sağlığınızı destekler.

2-Taşınabilir ve hafif tasarımıyla her yerde kullanılabilir.

3-Sessiz çalışma, konforlu bir çözüm sunar.

4-Düşük elektrik tüketimi, enerji maliyetlerinizi azaltır.

5-Ekonomik ve uzun vadeli bir yatırım.

6-Renkli LCD ekran, kullanıcı dostu deneyim sunar.

 

HABERLER

Oksijen Konsantratörü
Oksijen Konsantratörü Nedir? Oksijen konsantratörü, solunum sorunları olan bir hastaya ek veya ekstra oksijen sağlayan bir tıbbi
Kiralık Oksijen Konsantratörü Fiyatları
Oksijen Cihazı Kiralama fiyatı,seçeceğiniz Oksijen makinesinin üretim menşei (Avrupa-UzakDoğu) ve oksijen üretim kapasitesi (5lt-10lt)olarak değişiklik göstermektedir.
Solunum Cihazı Nedir ?
Solunum sistemi, kan ile atmosfer havası arasında gaz değişimini sağlamaya hizmet eden bir sistemdir. En önemli
Cpap Cihazı
CPAP Cihazı nedir ne işe yarar? Cpap'ın açılımı (Contnous Positive Airway Pressure) 'dır. Doktor tarafından 1 gece
Bipap Cihazı
Bipap Nedir?Bilevel positive airway pressure kelimelerinin baş harflerinden oluşan BİPAP iki kademeli sürekli pozitif solunum yolu
Kiralık Solunum Cihazları
Solunum Cihazı ve Medikal Ürünler KiralamaSensus Medikal olarak İstanbul`un semtlerine solunum cihazı kiralama hizmetini kaliteli ve
Ventilatör Cihazları
Ventilatör Nedir?Ventilatör solunum destek cihazıdır. Cerrahi sırasında veya ciddi bir akciğer hastalığının tedavisi veya normal solumayı
Öksürtme Cihazları
Öksürtme Cihazı Nedir ? Akciğerinde sekresyonu (salgı) olup, öksürerek çıkarmakta zorlanan hastaların, rahat soluyabilmeleri için evlerinde kullanabilecekleri
Auto Cpap Cihazı
Otomatik Cpap CihazıAkciğerlerde bulunan ve adı bronş olan hava keseciklerinin tıkanması sonucu ortaya çıkan KOAH, oldukça
Hasta Karyolası
Hasta Karyolası Nedir?Ağır hastalıklarda ve yaralanmalarda uygulanan tedavilerin başarılı olabilmesi için hastanın dinlenmesi gerekir. Vücudun konforlu
Philips EverFlo Oksijen Konsantratörü
Philips EverFlo Oksijen Konsantratörü çok düşük maliyetle yüksek performans sağlar. Küçük ebatlı, sessiz çalışan kullanım kolaylığı
Aspiratör Cihazları
Aspirasyon/Aspiratör Cihazı Nedir?Aspirasyon/Aspiratör Cihazı, bazı yabancı maddelerin solunmasında, bir kişi bilinçsiz olduğunda veya genel anestezinin etkisi
Oksijen cihazı kiralama
OKSİJEN CİHAZI KİRALAMA FİYATLARI Oksijen Cihazı Kiralama fiyatı,seçeceğiniz Oksijen Makinesinin üretim menşei (Avrupa-UzakDoğu) ve Oksijen üretim kapasitesi
Ev Tipi Ventilatör
Ev tipi ventilatör cihazı nedir?Ev tipi ventilatör, solunumunu kendi başlarına yapmakta zorlanan veya hiç yapamayan hastaların

Çerez Politikası

Çerezler, Sensus Medikal web sitesini ve hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde kullanmanızı sağlamaktadır. Çerezlerle ilgili detaylı bilgi için Çerez Politikamızı ziyaret edebilirsiniz.